Events & Workshops - Madoplevelser, kreativ udfoldelse og hyggeligt samvær

Med vores events og workshops giver vi dig mulighed for at få unikke oplevelser i vores have hvor mad og hyggeligt samvær er i centrum. Vi forkæler dig med en unik madoplevelse til vores langbordsmiddage, hvor dugfriske grøntsager og lokale råvarer er i højsædet. Vi arrangerer også workshops og rundvisninger for grupper, hvor haven er kulisse for en dag med hyggeligt samvær.

Fra jord til langbord - en unik madoplevelse med lokale råvarer i særklasse

Grøntsagssalg til private

Under piletræet, med udsigt til grøntsagsbedene, dækker vi langbordene op til en helt særlig middag, hvor du får en unik madoplevelse med grønt fra haven i kombination med fantastiske råvarer fra små lokale producenter, tilberedt over åben ild af en dygtig kok. Alt sammen krydret med hyggelig afslappet stemning i samvær med andre madglade gæster.


Vores langbordsmiddage hylder sæsonens friske råvarer og lokale småproducenter. Derfor bruger vi selvfølgelig en masse friske grøntsager i sæson høstet direkte fra haven! Derudover vil der blandt meget andet indgå produkter fra Hårbølle Mejeri, Radius Distellery, Østergaard Vinmageri samt Velfærdskød. Med udgangspunkt i disse lokalt producerede råvarer sammensættes en lækker menu, der giver en unik oplevelse for dine smagsløg. 


Det får du til langbordsmiddagen

  • Bobler & rundvisning
  • Snacks
  • Menu 
  • Vin- eller saftmenu
  • Te, kaffe & avec


Datoer og booking

  • Datoer følger for 2024

Workshops & rundvisninger - vi sammensætter et program efter jeres behov

Vi skræddersyer et program efter jeres behov, lige meget om I ønsker at få fingrene i jorden eller har lyst til en afslappet rundvisning i haven. Vores workshops og rundvisninger henvender sig til medarbejdergrupper, frivillige foreninger såvel som private grupper. 


Workshop - Fingrene i jorden 

En aktiv dag i haven giver altid deltagerne god energi og alle kan være med. Vi planlægger forskellige arbejdsstationer i haven, hvor man i små grupper får erfaring med forskellige praktiske arbejdsopgaver i haven. Dagen bliver tilrettelagt, så der er god tid til hyggeligt samvær i fællesskab med de andre deltagere, og hvis I ønsker at krydre dagen med en frokost i haven, kan vi arrangere dette med vores lokale samarbejdspartner Muldiverset. Det vil også være muligt at høste friske grøntsager, som I kan tage med hjem og tilberede sammen. 


Rundvisning i haven

Vi byder velkommen i haven med lidt lokale forfriskninger, hvorefter vi viser jer rundt i Sydkysthaven. Rundvisningen byder på historien om vores vej fra København og sundhedsbranchen til livet som selvstændige gartnere på Sydsjælland. Derudover vil vi undervejs fortælle om bæredygtig grøntsagsproduktion i lille skala og hvorfor vi mener det er vigtigt for vores madkultur. Der er selvfølgelig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. 


Kontakt os for nærmere aftale på tlf. 40377736 eller mail: kontakt@sydkysthaven.dk